|
Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: infrastellar - uživatel již zaslal 6456 příspěvků (---.adsl.slovanet.sk)
Datum: 13. 07. 2006 12:53
![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Big Pink Pig (---.par.telecom.cz)
Datum: 13. 07. 2006 13:00
infrastellar: Dneska je v práci pěkná nuda, co ? ![]() ![]()
Jsem pro 30D, D200 je děsnej křáp a proužkuje ![]() ![]() ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: TheBear - uživatel již zaslal 2751 příspěvků (---.static.adsl.vol.cz)
Datum: 13. 07. 2006 13:03
Jedině Twingate!
Měj se Bear PS. Taky je vám takový vedro? Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: infrastellar - uživatel již zaslal 6456 příspěvků (---.adsl.slovanet.sk)
Datum: 13. 07. 2006 13:07
bear: vedro neni, je klimatizovano... doma taky....
big pig: nuda ani nie... ale nevidim tu nikde riadnu hadku, tak hadam je nacase nie? Tak zacnem ja teda. D200 sa ovela lepsie drzi, ma ovela lepsie ovladanie. ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: tomas.k - uživatel již zaslal 231 příspěvků (---.in.markiza.sk)
Datum: 13. 07. 2006 13:07
stavím sa o 10 000 sk ze Mist / Canonak Michal povie Canon!!! Prijíma niekto moju stávku?? ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 13. 07. 2006 13:14
tomas.K : aky mas na to kurz? Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Bedrich - neprihlaseny (82.142.109.---)
Datum: 13. 07. 2006 13:22
Dalsi zbytecne vlakno, ktere skonci tak jako vsechna predchozi: zaverem, ze Canon je jednoznacne lepsi.
![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 13. 07. 2006 13:30
bedrich: nikon je lepsi. Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Bedrich - neprohlaseny (82.142.109.--- - stejné jako: Bedrich - neprihlaseny)
Datum: 13. 07. 2006 13:31
Infrastellar:
A ne a ne a ne!!! Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: P (---.221.108.194.contactel.net)
Datum: 13. 07. 2006 13:34
infrastellar
Zeptej se Bongiho ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: mist - uživatel již zaslal 988 příspěvků (---.chello.upc.cz)
Datum: 13. 07. 2006 13:43
Nikon D200 je lepší. 30D poráží lepším AF a větším snímačem. Rovněž jsou k němu lepší objektivy.
Ten fotoaparát mě natolik nadchl, že začínám rozprodávat své vybavení Canon a v brzké době přejdu na Nikon. Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: bob222 (---.telecom.sk)
Datum: 13. 07. 2006 13:48
Mam dilemu, chcem paradny fotak pre rodinne foto, na makro a kyticky, teleobjektiv aj nejaky zooom by sa hodil, chcem fotit olympiadu, glamour a modu, architekturu a podobne.
PORADTE!!! Vyhliadol som si tieto stroje aiptek, mustek, twingate, alebo powercam? Alebo mam zainvestovat a ist predsa len do toho breezecam? Myslite, ze jeho funcie zvladnem? ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: TheBear - uživatel již zaslal 2751 příspěvků (---.static.adsl.vol.cz)
Datum: 13. 07. 2006 15:18
bob222: Však to říkám, jedině Twingate. Mustek má citelně horší vyvážení bílý a od ISO 12800 strašně šumí, Powercam zase nezvládá převod z RAW a modrá ujíždí do cyan. Breezecam je pochopitelně jiná kategorie, ale pozor, při sekvenčním snímání se v LH rohu objevuje lehká neostrost, která při zkoumání senzitometrické křivky znatelně ovlivňuje posun zeleného kanálu směrem do hnědé, což má za následek zteplání barev o 0,000147%, což fotku okamžitě zničí.
Twingate ničím z toho netrpí a všemi vlastnosti všechny zmíněné přístroje jednoznačně překonává. Navíc se v tajných laboratořích chystá nová verze Tripletgate, která s největší pravděpodobností strčí do kapsy i středoformátové digitální stěny k Mamiye nebo Hasselbladu. Měj se Bear Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: s-d - uživatel již zaslal 116 příspěvků (---.84-47-105.telecom.sk)
Datum: 13. 07. 2006 16:17
v bratislave na parkovisku napr. pri Ikei apod. sa da zohnat i Canomatic a za velmi dobre ceny - staci si len chvilku pockat, trebars si dat cigaretu-dve (kym zena vykupi pol obchodu) a prislusny poradca/dealer sa urcite dostavi.
Ten je ale dodavany aj s bleskom (uplny Metz mecablitz 76 MZ-5) ato je hlavna prednost tohoto pristroja.
Raz som uz skoro kupil ale nemal som pri sebe dost penazi a nechcel mi pockat kym navstivim bankomat, lebo, ze uz ma vo fronte milion dalsich zaujemcov a za viac ako moja ponuka.... A nakoniec nam kseft prekazil nejaky "neokrochany" zeleny pan v capici (podobna siltovke) so smiesnym odznakom farebnymi zaplatami na pleciach a zacal nahanat/vyhanat toho chudaka poradcu/dealera.... neviem asi bol v jeho rajone tak sa nastval... Ale mne uz nestihol ani ponuknut svoj tovar ani neviem co predaval - asi akcie - videl som ako predtym niekomu predaval za 1000-2000 nejake cenne papiere.
No co konkurencia je velka... hlavne v hlavnom meste. ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: pepcok - uživatel již zaslal 9090 příspěvků (---.corinex.sk)
Datum: 13. 07. 2006 16:30
ty woe to by bola haluz keby Mist myslel vážne to čo napísal ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: evolt - uživatel již zaslal 5181 příspěvků (---.chello.upc.cz)
Datum: 13. 07. 2006 17:24
pepcok Napsal:
------------------------------------------------------- > ty woe to by bola haluz keby Mist myslel vážne to > čo napísal Vytiskl jsem si to a už jen rozmýšlím, kam si to vylepím, abych to měl stále na očích. Nebo si z toho mám udělat tapetu na všechny desktopy? Kam s tím v autě? Sakra, to bych dřív zanalyzoval, které z těch dvou těl! ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Rumcajz - uživatel již zaslal 18008 příspěvků (---.eurotel.cz)
Datum: 14. 07. 2006 12:26
TheBear:
Jooooooo? Pokud vím tak Twingate má zase problémy s circlingem-od ISO 1600 se na tmavých částech obrazu objevují nechutné světlejší krožky, které způsobí, že můžeš fotku rovnou smazat, protože na formátu A1 a větším to přímo bije do očí ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Krom toho má mizerný popruh na krk a vestavěný blesk nejde vyklopit pro blýskání o strop. Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Tomas_X - uživatel již zaslal 16602 příspěvků (---.fnplzen.cz)
Datum: 14. 07. 2006 13:01
Já bych počkal s nákupem digitálního fotoaparátu, protože hrozí, že si koupíte digitál s nekompatibilním firmwarem. Chystá se totiž masivní nástup Microsoftu do oblasti firmware a následujícího zpracování a to teprve bude ta pravá revoluce. Betaverzi DigiCamWindows už předvedl Bill na konferenci v Bombaji a je to bomba. Fotoaparát po startu díky optimalizaci na rychlost naběhne za pěkné 2 minuty a 50 sekund, pak už stačí se jen připojit k MS network, stáhnout 5 bezpečnostních záplat, 6x zrestartovat a můžete hned fotit. Umělá inteligence fotoaparátu je zcela dokonalá, nejlépe funguje MS Autokompozice, která Vás ušetří nutnosti obtížně komponovat. MS Autokompozice používá pravidla třetinové i diagonální kompozice zcela automaticky a samozřejmě nedovolí exponovat, dokud kompozice není ideální. Poté se ale přesto zeptá dialogovým oknem "Are you sure?" Potvrzení dialogu provedete snadno čtyřhmatem hlavní volič - tlačítko náhledu hloubky ostrosti - tlačítko WB - ostřící kroužek. Nejdůležitější vylepšení je to, že byla zrušena spoušť expozice. MS DigiCamWindows exponuje zcela automaticky v optimálním okamžiku. Stejně jako MS Word ví líp, než Vy, co jste chtěli napsat, tak MS DigiCamWindows ví podstatně lépe, než Vy, co jste chtěli vyfotografovat. Po každé expozici je pouze nutné sunadat a opětovně nandat krytku objektivu a provést restart systému, pak MS DigiCamWindows dokončí zpracování právě exponované fotografie za slabou půlhodinku včetně jejího uploadu na MS PhotoServer, což je jediný způsob ukládání fotografií. Z MS PhotoServeru si pak každou svou fotografii můžete zakoupit za pouhých 1,99 USD poté, co MS tým vyhodnotí, že Vaše fotografie neporušila ničí autorská práva, jinak pochopitelně platíte mastnou pokutu, která se Vám automaticky odečte z bankovního účtu. Zatím v betaverzi MS DigiCamWindows dochází bohužel k drobným problémům, protože při restartu DigiCamWindows se samozřejmě upgraduje systém a formát naposled exponovaného obrázku obvykle není kompatibilní s novou verzí firmware. Ovšem na druhé straně - co s takovým zastaralým obrázkem, že, když Vám fotoaparát inteligentně sám naseká 200 dalších fotografií aniž byste si toho občas i všimli - ale pozor na autorská a osobnostní práva - nesmíte samozřejmě fotografovat lidi a žádné jejich výtvory jako jsou budovy, auta a podobně, z přírody je možné fotografovat jen to, co zatím nebylo patentováno na serveru MS Patent. Proto doporučujeme nesundavat krytku z objektivu, pokud si nejste stoprocentně jistí - fotoaparát Vám umožní on-line konzultační služby s MS odborníky a poradí Vám místa na Zeměkouli, která nejsou ještě autorsky chráněná. Je to hned 5 oblastí Antarktidy, něco málo na Sibiři a Zuzana Paroubková. Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Rumcajz - uživatel již zaslal 18008 příspěvků (---.eurotel.cz)
Datum: 14. 07. 2006 13:20
Mám tu úžasnou nabídku
aNi-Kůň D2000 za 300 USD Buy It Now . (10pix, 5spf, modurite body )
Zdarma AF-S PC micro aNi-Kůň 10-500 f1 DC VR III (7EV) Vietnam 100% pos. Brát nebo nebrat? Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 14. 07. 2006 13:22
2 Rumcajz
No, ten objektiv nic moc, je to len o trochu lepsi setak... B) Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: persona - uživatel již zaslal 574 příspěvků (---.adsl.sky.cz)
Datum: 14. 07. 2006 13:34
Každý ví, že Canon 30D je lepší. Značku Canon ostatně používají profesionálové - je to také vidět na přenosech z vrcholných sportovních akcí, např. z Mistrovství světa ve fotbale 2006, kde měl Canon čitelnou a zřetelnou převahu. Nikon D200 je oproti tomu subvencovaný produkt, který nemá naději na větší rozšíření. Je o poznání hůře ergonomický a vykazuje řadu obrazových vad (banding, stripping, sub-rendering). S klidným svědomím tedy mohu diskutujícím doporučit Canon 30D
Viděl někdo z vás dnešní Dobré ráno na ČT? - téma: amatérské fotografování...u definice zlatého řezu v reportáži nebo diskuse s Romanem Sejkotem a přizvanými hosty jsem rostl, jak dramaturgie zahodila příležitost probrat toto téma. Ukázali sice Mamiyu v reportáži, ale jinak to bylo tak informačně chudé, že jsem si zoufal. Mám nahráno, ty nejlepší pasáže bych možná přepsal - ale nevím, nevím, stojí to za námahu...? Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 14. 07. 2006 14:10
Tak jsem ho za tu cenu koupil.
Kde sehnat polarizák 700mm? Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 14. 07. 2006 14:15
Profici to robia tak, ze kupia sito na mouku, vystrihnu z folie na okna patricny kus a nalepia. Potom menia ucinok polarizacie tak, ze otacaju fotakom. Najvacsi ucinok polarizacie je vtedy, ked je fotografa mozno vidiet v stoji na hlave. ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 14. 07. 2006 14:26
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 14. 07. 2006 14:34
Vsetci ste hnusni. Iba som chcel vediet, ktory je lepsi. ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 14. 07. 2006 14:56
No přece Nikon.
Když to říká Mist, tak to snad musí být pravda ne? Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 14. 07. 2006 15:04
rumcajz: som si to myslel... chcem druhe telo inej znacky, tak idem do toho. ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: bungee - uživatel již zaslal 935 příspěvků (---.bittner.sk)
Datum: 14. 07. 2006 15:16
...druhé telo? Hmmm dáky obchod s bielim mesom??? No toto... Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 14. 07. 2006 15:17
bungee: objektiv mam kompatibilny na obidve telá casom mozno aj tretie ... ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Tomas_X - uživatel již zaslal 16602 příspěvků (---.fnplzen.cz)
Datum: 14. 07. 2006 15:22
Myslíte, že ty bajonety jsou nějak patentované, že nemůže třeba Canon udělat foťák s multibajonetem na Canon, Nikon, Pentax a Minoltu? Třeba s vyndavacíma mezikusama? Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: bungee - uživatel již zaslal 935 příspěvků (---.bittner.sk)
Datum: 14. 07. 2006 15:23
infrastellar:
...joooo kompatibilita je dôležitá, to ano ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 14. 07. 2006 15:32
Tomáš: A na Twingate... bez toho to nebrat!
Měj se Bear Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 17. 07. 2006 12:23
TomasX: http://www.tamron-objektivy.cz/produkty.php?typ=121
Prosím bez řečí, pro mě je to novinka. I když osobně nemám důvod to kupovat. Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Ala (80.188.40.---)
Datum: 17. 07. 2006 12:43
kup si poslední číslo časopisu DIGI foto a tam máš podrobně zpracovaný souboj těchto dvou foťáků, jen tak mimochodem je hodnocení Nikonu D200 "vynikající profesionální zrcadlovka" ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 18. 07. 2006 10:11
Ahoj. Po přečtení recenze v časopise Svět Pixlíků jsem se rozhodl zakoupit svůj první fotoaparát
-Nikon D200. Trochu jsem se podivil, když po jeho zapnutí nevyjel objektiv a šel foťák reklamovat. Ten drzý prodavač mi do očí řekl, že v ceně žádný objektiv není a že si ho musím dokoupit. Myslím že ten Nikon musel opravdu zaspat, když musí být tak mizerný foťák tak veliký, vždyť takový Twingate se vejde do kapsy a fotí to úplně samo. Prosím tedy o radu Potřebuji objektiv na rodinu, makro, krajinu, portrét, sport, reportáž a podobně do 10 000kč. P.S.: Stále nemůžu najít v návodu, jak se natáčí video. ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 18. 07. 2006 10:19
Ahoj. Po přečtení recenze v časopise Svět Pixlíků jsem se rozhodl zakoupit svůj první fotoaparát:
Nikon D200. Trochu jsem se podivil, když po jeho zapnutí nevyjel objektiv a šel foťák reklamovat. Ten drzý prodavač mi do očí řekl, že v ceně žádný objektiv není a že si ho musím dokoupit. Myslím že ten Nikon musel opravdu zaspat, když musí být tak mizerný foťák tak veliký, vždyť takový Twingate se vejde do kapsy a fotí to úplně samo. Prosím tedy o radu Potřebuji objektiv na rodinu, makro, krajinu, portrét, sport, reportáž a podobně do 10 000kč. P.S.: Stále nemůžu najít v návodu, jak se natáčí video. ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 18. 07. 2006 11:15
To Rumcajz: v DROXI drogérii prodávají za 999,- Kč objektiv, který by se ti hodil.
Jedná se o Nikkor AF-S 5-2000mm f/1.0G superVR3 Micro IF-ED5 SWM DC CRC PC. Je levný, vejde se do kapsy, má filtrový závit 38mm, co bys chtěl víc? A šikovný zámečník Ti ho na tělo D200 přivaří napevno aby neupadnul. Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: vice-persona (---.acvyskov.cz)
Datum: 18. 07. 2006 14:39
To když jsem já kupoval svou Minoltu 7D, přemýšlel jsem proč má tolik nedostatků:
a) objektiv je nutné pracně vysouvat rukou, zřejmě postrádá servomotorek, kterým kompakty běžně disponují b) neumožňuje náhled záběru na LCD displeji, což je škoda, neboť tento je krásně veliký a jemný (to si, myslím, chlapci z Minolty měli ohlídat) c) tělo je těžké jako z kusu kovu, a co jsem slyšel, tak Ninon D200 je prý na tom v tomto ohledu ještě hůř d) z nepochopitelných důvodů je při každém stisku spouště slyšet podivné cvakunutí (zřejmě chyba v dílenském zpracování) e) hledáček je zbytečně velký a neumožňuje tak dosáhnout pro mě intimní rámování předkamerové reality f) test v DigiFotu zřejmě nepočítá s tím, že jej čtou i laici a ne pouze profesionálové, takže nechápu, proč dávají takvou přednost profesionálním přístrojům za 30-50 000, když si je může dovolit jen velmi malá skupina zákazníků. tak to je asi zatím vše, Canon 30D i Nikon D200 prý trpí stejnými neduhy ve stejné nebo dokonce větší(!) míře. Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: pepcok - uživatel již zaslal 9090 příspěvků (---.corinex.sk)
Datum: 18. 07. 2006 14:49
ja na minolte 7D nechapem preco po kazdej expozicii previja film.. som ho chcel minule vytiahnut po 24 snimkoch a on tam nebol.. parchant.. Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 19. 07. 2006 11:27
Jsou to všichni šmejdi, znám človeka, kterýmu do EOSu 5D zapoměli namontovat blesk. Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Maracle (194.213.198.---)
Datum: 19. 07. 2006 15:59
Takže shrnuto a podtrženo= Canon je prostě kanóóóóóóóóón.
Je jednička. Je nej. A prostě tak. Papapa ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 19. 07. 2006 16:03
Dokonce jsem na vlastní oči viděl mizerné dílenské zpracování profesionálního Canonu 1Ds Mark II - když se na něm stiskne jeden knoflík a zatočí se trochu objektivem, tak ten objektiv - no podržte se - UPADNE!!!
Jo a v menu tohoto drahého přístroje nejsou vůbec žádné hry na LCD displeji!!! Dokonce ani Tetris!! Telefonovat se s tím taky nedá a SMS a MMS to vůbec neposílá. A co je nejhorší - NEMÁ digitální zoom!! Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Stanley kameraman (---.199.broadband2.iol.cz)
Datum: 19. 07. 2006 17:43
No a úplně nejlepší na focení je Breezcam, nebo jak se to jmenovalo a je to i z kamerou,takže už nepotřebujete tahat sebou dva přístroje.A má to tu výhodu, že se to schová i do plavek, akorát zapoměli říct, na kterou stranu plavek. Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 19. 07. 2006 17:49
Stanley: Dopředu, a pak funguje mj. jako posilovač sebevědomí
Měj se Bear Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Neregistrovaný uživatel: Stanley kameraman (---.199.broadband2.iol.cz)
Datum: 19. 07. 2006 17:51
Pro TheBear: a nebo dozadu a pak to vypadá, že to šťastný majitel kamsi nestihl... Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: David39 - uživatel již zaslal 297 příspěvků (---.244.broadband5.iol.cz)
Datum: 19. 07. 2006 22:09
Tomas_X:
Způsobuješ mi záchvat smíchu Prý:tak ten objektiv - no podržte se - UPADNE!!! To jsem ještě odjakživa neslyšel:-D A prý profesionálové používají canon ale spousta ma zase nikon třeba znám jednoho kterej používá Nikon D2H a nikon D100. Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: David39 - uživatel již zaslal 297 příspěvků (---.244.broadband5.iol.cz)
Datum: 19. 07. 2006 22:12
Jo a tohle jsem našel v recenzi nikonu D50 :Na druhou stranu u Nikonu D50 se vám nemůže stát, že se vám vypne fotoaparát a ztratíte cenná data, když otevřete dvířka od úložiště na SD karty. To je běžný rys digitálních zrcadlovek od Canonu.
To bych si ten canon určitě pořídil:-D ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 28. 07. 2006 09:15
No tak co bude lepší???? ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: s-d - uživatel již zaslal 116 příspěvků (---.87-197-119.telecom.sk)
Datum: 28. 07. 2006 09:18
infrastellar:
zas je piatok co???...
ked sa nevies rozhodnut tak kup obidva a potom po poridnom preskusani mi jeden predas za zbytkovu cenu! ok? ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: pepcok - uživatel již zaslal 9090 příspěvků (81.88.139.---)
Datum: 28. 07. 2006 09:23
infrastellar:
podla mna nikon d80 . Doporucujem zmenit subjekt diskusie. A ked nebude dobry, tak ho das do bazaru a vymenis za praktiku. Ta ma aspon dobry dynamicky rozsah ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Luisifer - uživatel již zaslal 20425 příspěvků (---.110.broadband3.iol.cz)
Datum: 28. 07. 2006 09:24
Nevím jak ostatní, ale osobně bych při výběru mezi D200 a 30D koupil 30D s D200. ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 28. 07. 2006 09:30
Neviete niekto, predavaju niekde double kit 30D+D200??? Chcel by som ho na dovolenku a samostatne to vyjde dost draho, nie ze by som na to nemal, ale planujem k tomu Canonu este pevnu 1200-ku. Ozaj, neviete, ci je bezne dostupna aj v mensich mestach??? ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Lemur - uživatel již zaslal 475 příspěvků (---.evkanet.net)
Datum: 28. 07. 2006 11:34
bob222:jo viděl jsem ten double kit u nás ve Lhotce u místních stánkařů.Ale pospěš mají už jen 6 kusů. ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 28. 07. 2006 12:28
Ale jedine red edition, at vypadam profi a aby mi pasovala k ferrari... B) Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Vloženo uživatelem: Luisifer - uživatel již zaslal 20425 příspěvků (---.110.broadband3.iol.cz)
Datum: 28. 07. 2006 12:35
bob222: a pink edition pro manželku, co? ![]() Re: Canon 30D alebo Nikon D200 ?
Datum: 28. 07. 2006 12:46
Manzelka uz zahlasila, ze chce jedine EOS 1 Ds Mk IIn, pretoze vsetky kamaratky z tenisu uz taky maju. Ale jedine a iba BIELY!!!!!!
Volal som do Canon-a, ale nejaky neurvalec mi praskol telefonom. ![]() Toto fórum je provozováno také jako emailová konference s e-mailovou adresou df_vyber [a] grafika.cz. |